Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 20, 2021

Tjosan!
Galenskaper ur veckans säck: Fiffi och Mello-veckan! Vad händer??
Steffo tvingar (nästan) Fiffi att titta på Netflix, vi avhandlar en kvinna i ett fönster i New York som ser (eller??) något hon inte borde se.....och....kvar i staden som aldrig sover slinker vi också in på rättegångsdrama där ung svart grabb står i fokus. Kan det sluta på mer än ett sätt?
En annan ung lovande kvinna får äntligen komma till tals på bio...och vi får ÄNTLIGEN komma till tals med våra tyckanden! Som vi har väntat!

Du får också listor på ö-filmer värda namnet (även om Fiffi väljer en udda approach). Vi fortsätter kärleksbomba britternas bästa krimmare ever i tv-serie-världen; "Line of Duty"! Fiffi avslöjar drogminnen (!) och Steffo drar sig till minnes gamla fina musikaliska tongångar från det murriga 80-talet.

I det förlängda avsnittet får Patreonare ytterligare en recension plus "60 rappa sekunder"....och GIVETVIS nästa del i vår knasflummiga vår/sommar-tävling! Nu steppar vi upp ett steg till!
Hoppa in på patreon.com/snackaomfilm och få lite mer av allt!
Väl mött!