Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 13, 2021

Hurra i hagen! Maj tryfflar på och helgdag vinkar runt hörnet! Varför inte fira den ihop med oss! Vi skapar kontaktannonser för the stars! Jo det är sant! Fiffi köper trixiga grejer för att ta upp kampen mot the snakes utanför stugan. Steffo har varit på stickigt "party". I rymden (jymden!) kan ingen höra Anna Kendrick sucka när en rymdresa knasar. Jo kanske medpassageraren Toni Collette. Drama på gång, på självaste Netflix!

Med väskor packade och solsken i blick landar Jorden Runt-temat i Nigeria! Vi hänger med landets största superstar i filmfacket och kikar på vad rullen "Lionheart" har att komma med. Och så löser vi biljett till nästa resmål förstås! Udda det med!

Exklusiva lyssnare på patreon.com/snackaomfilm får också två (2!) extra recensioner, om knark och övernaturligheter, PLUS förstås nyaste delen i vår TÄVLING! There can be only one! Blir det DU!?!
Kom igen, hoppa dit och får mer av podden! Kostar nästan gratis och är hur lätt som helst!
Get some!