Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 11, 2021

Mustiga februari!
Veckan går (tydligen) i vänlighetens tecken, och självaste Alla Hjärtans Dag dyker ju också upp mot slutet av veckan! Vad passar sig då bättre än att poddredaktionen riktar in sig på just kärlek...om än i annorlunda former!
Lockdown i coronatider vs kärlek, hur funkar det till exempel? Vi tar en koll via en sprillans ny rulle på HBO. Fiffi har hängt på GFF och redovisar en biopic (sort of) om mumintrollens skapare (hu!). På Netflix gör vi också ett besök i en villa under en natt där ett par har lite att prata om. Minst sagt.

Veckans lista om influenser när/hur vi ser film, vi drar ett varv om Mello som startat upp sin verksamhet igen, vi ställer oss också frågan om vi kanske inte är en filmpodd längre!!! Wtf?!? Har vi istället närmat oss facket....."vardagslivshäng"....ish? Ojoj.

Jaja, det mesta löser sig om du sluter ögonen och lyssnar på oss en stund.
Precis som vanligt alltså.

Kram och Kärlek!

pssst...på vanliga bonusstället patreon.com/snackaomfilm "kärlekar" vi oss vidare med lite snack om filmer från förr på det fina temat!