Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jan 14, 2021

I veckans FULLMATADE avsnitt hade vi som ambition, vi lovar, att hålla det kort och effektivt för en gångs skull. Meeeen...äsch...du vet ju vid det här laget hur vi funkar ihop med våra mikrofoner när vi möts.
Kanske kan vi också skylla på veckans innehåll....som liksom...tja..satte sig i våra sinnen på ett sätt som vi aldrig hade räknat med. Fiffi bjuder på kombo-recension av poliser i både nya Beck....och i sprillans ny dramaserie som är aktuell på SVT denna vinter. Steffo tar sig an en rulle som åkt berg-och-dalbana i releaseträsket, men som nu finns för allmän beskådan. Frågan är om väntan har varit...värt?

Veckans Lista tar sig an tv-serier från det murriga 80-talet som vi ville se rebootade. Typ som de var en gång i tiden! Hurra!

Veckans stora diskussion handlar annars om nya färska rullen på Netflix (ständigt denna tjänst!) där Vanessa Kirby tycks mura in framtida belöningar och priser. En film som kostar på att titta på. Om vi säger så. Ett drama, ett par, en tragedi.
Ont i magen-varning härmed utfärdad.

I övrigt är det precis som vanligt. Vi är överallt och kladdar lite. Precis som det ska vara!

Bonus! PLÖTSLIGT: en kärleksförklaring mynnar ut i nåt som kan kallas en liten....minirecension...där vi båda enas om nästa tatueringsobjekt.....ish!

Jaharå Johorå!
Get some!

Och Du! Missa inte veckans bonussnack på patreon.com/snackaomfilm! Där pratar vi om sånt man inte gärna pratar om....ojojoj.