Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 9, 2016

I det lätt kaotiska #27 händer det grejer!
Vilken sorts filmroll skulle man vilja spela? Våra svar räcker förmodligen hela vägen till närmaste psykologsoffa..! Fiffi faller för en skäggig norsk i svenska polisträsket, Steffo chock-charmas av musikaliska beats från LA och en svunnen tid!

Vi försöker oss ännu en gång på ny karriär som filmskapare när vi ska lösa Cecilias superdupersvåra (okej..."inte SÅÅ svåra" enligt Fiffi...hrm..) Uppdrag hon slängde på oss i förra veckan. Hur är det med drogromantiken på film? Ska man köpa den eller backlasha som Fiffi? Eller är hon bara lättstött...? Vad säger Seth Rogen?

Två gamla tv-idoler hälsar på igen, frågan är om det håller anno 2016 att spana efter aliens och murriga konspirationer?
Och..precis när man trodde att det inte kunde bli mer luddigt den här veckan...levererar Steffo en ny form av illa tänkt (?) galenskap....puh liksom.

Ack ja, som ni hör...allt är precis lika vilda-västern som vanligt.
Fast...det är ju standard numera.

(Och...japp...vi veeet att Erland INTE var med....!) ;-)