Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 10, 2020

And it just keeps rollin´on!  
Javisst, december tutar på, och vi också! Den här veckan, NOBELVECKAN gubevars, fortsätter vi jiddra om tillståndet i världen, skvaller och rykten och julförberedelser! Kan man verkligen ha FIL som juldekoration!??! Fiffi påstår sig ha sanningen, lyssna bara! "Hämnare" i Veckans Lista! Ujuj! Stenhårda typer eller smartiga filurer...??

Fiffi vägrar överge snutarna i Becks universum och tar då självklart rygg på senaste installationen i den filmserien hos C More. Steffo reser till Sydkorea (otippat?) och dribblar in sig själv i ett synnerligen obehagligt drama som bla inbegriper en trådlös telefon och tidsloopar (
note to you käre lyssnare: varje gång Steffo säger "10 år"....ska det vara "20 år".....jävla programledare att inte hålla ordning på storylinen...!!!)

Veckans stooora snackis är förstås David Finchers splirrans nya bidrag på Netflix, om den försupne manusförfattaren Mank! Vad säger soffsittarna på redaktionen??

Jaha ja, och i övrigt är det väl business as usual.
Get some!
 
Mer av SoF?!?! Javisst, no problemo. Ta dig till patreon.com/snackaomfilm och avnjut drösvis med smarrigt extramaterial. Precis som lite lagom sötsliskigt julgodis sådär. Mumma!