Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Nov 19, 2020

Men se där då! Då var det hejsanhoppsan-dags för höstens andra TEMA-avsnitt, där blickarna riktas sådär egoskönt mot en enda person! Den här gången en snubbe som går hem i den här podden alla dar i veckan! Utan att vara patenterad världsstjärna! (fast han kanske blir nu efter poddens kärleksbombning!)

Det lustiga är också att Du säkerligen sett denne tjomme både här och där...utan att (möjligen) ha superduperkoll på hans namn! Vi pratar karriär, skvaller, blockbusters, rollval och varför han mycket väl kan bli ny posterboy för epitet "vardagslår"! Han jobbar sig till och med in på veckans Lista! Vilken grabb!

Allt ackompanjerat av sedvanligt snickesnack från redaktionerna ute i corona-spenaten i detta snorlånga avsnitt! Men det gör väl inget.....du har förmodligen ändå inget att göra därute i din självdistansering! Get some!

Smarta katter missar dessutom inte lockgodiset på patreon.com/snackaomfilm...där det exklusiva extramaterialet döljer sig. Unikt...mer eller mindre!