Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Oct 8, 2020

Höstmörkret dribblar på, och vi pladdrar på!
Så pass att vi den här veckan är uppe och petar på tvåtimmarssträcket igen! Jaja..det är vår podd, vi gör som vi vill. Gillar du det så gillar du det. Dra ned höstmössan över öronen (med hörlurarna förstås) och häng med oss ett tag.

Vi checkar av om det finns tv-serier vi hoppat av...och det gör det! Fiffi kan inte släppa det här med dyster vardag som gärna får bli nattsvart. Lyssna bara på hennes filmval den här veckan. Steffo firar Halloween-månadens start med att gräva fram en liten rulle om en tjej som bara vill flytta in i nytt kyffe och få leva sitt liv....moahaha!! Forget about it! Tillsammans tar vi också kollen på bioaktuella
Palm Springs! Värme, hawaiiskjorta och poolhäng...eller något helt annat?? Svårt att prata om den blev det i alla fall! Men....vi mumlar på!
Hur är det med rullarna från år 2000?? Värt fortfarande? I den här månadens återtitt försöker sig George Clooney på att fiska med förödande resultat i den där perfekta stormen. Vad säger redaktionen om detta återbesök?

Toppa allt med sedvanligt svammel, gubbgissningar, klyschor och lite luddiga felsägningar...så har du ännu ett stabilt avsnitt av den gamla goa filmpodden!

Get some!

p.s. Patreon.com/snackaomfilm! Vattenhålet för exklusivt xtramaterial som inte hittas någon annanstans!