Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Sep 17, 2020

Veckans avsnitt är som en stökig smoothie! Skarp och kontrast, men med ett mjukt lager av slät vanilj. Kanske finns till och med en röd liten tråd någonstans. Fiffi om bioaktuell rulle som skapar feelgood mitt i sjukdomsjobbiga grejer. Steffo om tysk diskbänksrealism (nåja) med inslag av märkliga superkrafter (say again!?)!

Vidare en Lista om filmer som fått oss att bli visare, mer uppfyllda och perfekta människor...eller inte. Svårt det där. Veckans gemensamma rulle tar oss till icke helt okände Charlie Kaufmans värld. Sprillans nytt alster på Netflix hamnar under luppen...och det blir känslor! På ett eller annat sätt. Be aware: spoilers förekommer. Vi meddelar i förväg och här ser när du vi går in på känsliga grejer:1.22.53 - 1.27.19

Dessutom: vi "hyllar" Patrick Swayze, gratulerar Baz Luhrmann, vem får veckans Shoutout??....och Fiffi släpper inte taget om Tenet!
Ny vecka! Nya utmaningar!
Get some!

Nu kommer hösten!

As usual: missa inte ännu mer SoF-podden på: patreon.com/snackaomfilm!