Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Aug 6, 2020

We´re back!
Sommaren kanske fortsätter en liiiten stund till, men SoF-poddens höst börjar nu! Säsong 6 sparkar igång med ett snorlångt avsnitt (vi skojar inte!!). Kanske måste du förlänga din eventuella semester för att lyssna på oss den här veckan.

Den som hänger i får bla tissel och tassel och snack om saker/filmer/serier/upplevelser under sommarn som påverkat oss. Hur har filmsommaren varit egentligen? Vi tar också famntag på tre jäkligt olika aktuella filmer, den musikaliska bagatellen om Mello (ja den!), ett bombdåd i New York som leder in till en sällsam (?) historia om en ung grabbs uppväxt...och en fågel!  Plus Nicole!
Vi besöker också grannskapet där röda koftor och snällheten ligger som ett varmt och gosigt täcke. Kan det vara något när hösten smäller till...?

Och så uppmärksammar vi en poddkollega, som får en shoutout av en alldeles speciell anledning!

Sommarn är snart, nåja, slut!
Vi är tillbaka från lovet! Hoppas Du saknat filmsnacket lika mycket som vi gjort!

På Patreon.com/snackaomfilm fortsätter filmgodiset att sockras! Den här veckan två ytterligare recensioner på aktuella filmer. Bara att hoppa dit!