Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 25, 2020

a.k.a "the säsongsavslutning!"
Visst serru! Vi tar på bästa examenskläderna och ser fram emot att få krama fröken innan vi försvinner ut på sommarlov. Men innan det ringer ut för sol, bad och kalla kårar i den ljumma sommarnatten....hinner vi köra varsin Lista på just....Sommaren!

Vidare har Fiffi ägnat sig åt märklig böjelse (!) och Steffo har spanat på nyaste rullen om den däringa doktorn som kan prata med djur...ja just det. Han! Vi kollar också in sommarrysligheter i lågbudgetrullen som lyckades ligga etta på amerikanska biotoppen i 5 (!!) veckor! Och på Netflix glider Mia Skäringer in och tar över med sin hyllade föreställning! Självklart a must see!

Av bara farten slänger vi upp en liten tävling också! I övrigt snackar vi möjligen mer än någonsin om allt annat som INTE är film. Lite som det ska vara i den här knaspodcasten alltså.

Nu jävlar är det sommar på riktigt!
Hej och hå och Hurra!
Vi hörs i augusti!

Pssst! Missa INTE SoF´s semestervykort från Patreon i sommar! Hoppa över till patreon.com/snackaomfilm och ta del av en riktigt snygg sommardeal!