Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 7, 2020

Vi tuggar på !
Som en väl använd och pålitlig Volvo i brunmetallic! Maj är här och vi tar emot våren på sedvanligt snickelisnackigt sätt! Vi dyngar på med diverse filmår som kanske, troligen, möjligen KAN vara världens bästa filmår enligt redaktionen. Steffo glor på märklig Netflix-rulle om...eh..omvänd homeinvasion. Fiffi krävde något lättuggat och kastar sig in i mainstreamträsket, med fara för kräkningar. Tillsammans tar vi 20-årsgrepp på Jim Carrey och galenskaperna i den där rullen om Irene och polisen.....du vet.

Tja, och så lite annat skvaller, trams och spontanspekulationer förstås. Som något företag kanske (möjligen, förmodligen inte) hade som tagline: "We aim to please!"

Get some!

Glad Vår!
 
p.s. Sirligt, syrligt och mumsigt extrasnack hittas som vanligt i vår lilla gömma på patreon.com/snackaomfilm! Välkommen dit och dyk ned i digert extramaterial som räcker ända till hösten!