Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 26, 2020

Ny vecka, nya tag!
Vi fluffar på i vår skimrande bubbla av snickesnack och tyckanden. När det mesta är instabilt i vår vardag, kan du i alla fall lita på att vi finns här bakom våra mickar. Som vanligt med Veckans Lista och en hoper filmer att tycka till om.

Vad har vi för bästa-rullar på Sigourney Weaver? Om vi inte får ta med
Alien-köret. Vi testar nya VOD-möjligheten från SF Anytime och Filmstaden; bioaktuella The Invisible Man (har Elisabeth Moss nånsin sett så risig ut på film??!) och The Hunt (äntligen premiär efter alla turer fram och tillbaka!) har skådats hemma i vardagsrummet! Värt?? Och kanske mer intressant: värt stålarna det kostade att få hem underhållningsvåldet till den egna tv-soffan...??

Dessutom! Fiiffi gör en Hi5 i förväg när hon tar sig an regissören Johannes Nyholms senaste film (du vet...han med Jätten). Nya filmen heter Koko-di Koko-da (jo vi lovar!)
Och Steffo har lösningen på toapappers-problemet!

Get some!
 
Bonus! Den som tar sig en tur till patreon.com/snackaomfilm den här veckan får höra ett sällsamt slingrigt snickesnack som mynnar ut i att läget med Cuba är oklart...(???!?) Självklart vill du veta mer! Ta en sväng förbi! Tjosan!