Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 12, 2020

Ujujuj! Snickesnacket drar iväg den här veckan när podden gör bokslut på filmåret 2019! Du får en maffig topp-20 lista enligt konstens alla regler. Framtagen på högst vetenskaplig grund! Vilka rullar tyckte vi var mumma??!
 
Dessutom skickar vi in en återtittsanalys på en 20-årsrulle i vårt nya lilla projekt; hur är det med Pay if Forward från 2000 egentligen? Håller den måttet? Har den överhuvudtaget hållit ett mått?
 
Å så tävlar vi igen! Den här gången kan du vinna ett paket (joråsåatt!) med kombon Doctor Sleep och Terminator: Dark Fate på blu ray! Båda filmerna släpps måndag 16/3 och visst vill du bli ägare till ett litet filmpaket! Våra kompisar på Fox Home Entertainment har langat över 3 paket. In och lyssna för att se vad du behöver göra för att komma över grannlåten! Du har till måndag på dig.
 
Snorlångt avsnitt....men som vanligt sådär fint fluffigt och lagom flöjtigt som vi tror att du gillar. 
 
Get some!
 
Vill du höra "vanliga" flmrecensioner den här veckan??! På patreon.com/snackaomfilm finns åsikter om två synnerligen aktuella biofilmer! Flöjta över och bli medlem!