Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 6, 2020

Yes, it´s all about the retro den här veckan! WTF?!
Iaf påstår Steffo det. Fiffi har njutit av den mer avspända BAFTA-galan i väntan på den STORA galan! Tillsammans försöker vi hitta ikonen (?) Rutgers bästa!

Upp också på bordet med två rykande aktuella rullar! I Netflix-soffan hittas Adam Sandler (!) i den ruffiga thrillern Uncut Gems. På bio härjar knaspannan Nicolas Cage loss i Color out of Space. Vi tycker till om båda!

Hur är det på vinna-priser-fronten?? Jo tack bra! Vem vinner förra veckans lockelser med Ad Astra?! Vem, vilka, vad åker till stjärnorna? Vi har svaren. Eftersom det ju är Oscars-tider fortsätter vi i tävlingsspåret....visst vill DU vinna hem knasbollen Joker till soffan!?! Ta chansen, släpps på blu ray måndag 10/2 och vi har 3 exemplar som letar efter ett hem! In och lyssna för detaljer, men skynda...du har bara till just måndag på dig!

Missa inte Patreon.com/snackaomfilm! Oanständigt mycket extramaterial till dig som vill ta upplevelsen ett steg längre! Värt!

Februari!
Sportlov och varm choklad!
Och SoF-podden!

Get some!