Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jan 30, 2020

Eller???!
Ny vecka och nya spaningar! Vi fortsätter gräva oss ned i Oscars-rejset! Den här veckan parasiterna från Sydkorea i just Parasite och helvetet på slagfälten i bombastiska 1917!

Veckans Lista om filmer med visdom och hopp! Vilka vinner Ready or Not!? Till Dig som INTE är dras ur vinnarhatten kommer en andra chans redan den här veckan! Tävla hem ett ex av sci-fi-filosofiska Ad Astra med ingen mindre än Bradan P i huvudrollen! Släpps på blu ray 3 februari från Fox Home Entertainment! Du har till dess på dig att grabba hem ett ex! Vad måste du göra för att tävla?? In och lyssna!

I övrigt det vanliga snickesnacket. Vi återvänder för en sekund till den däringa bagge-galan och en viss minister. Fiffi har kollat på shoooow nu igen! Steffo gör en pudel eftersom han LJÖG förra veckan! Ja du läste rätt!
Full fart i oxveckorna!
Get some!
 
ps: Missa INTE att stanna till vid patreon.com/snackaomfilm! Vi snackar en riktig Fiffi-rulle där den här veckan! Värt varenda spänn! Dessutom får du tillgång till ohemult mycket extramaterial som bara ligger där och väntar på dig! seså!