Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Aug 14, 2019

Ny vecka! Fiffi på halvsprång ut i världen och Steffo i det lilla studiorummet i Peking.
Vilka tycker om Florence P?? Alla gillar väl Florence P??! Vi gillar Florence P! Det kommer att höras i veckans snickesnack då hon dyker upp i läskigt hus på Netflix, och dessutom hänger med brottande familj i aktuellt drama! En lista på filmpar, både verkliga och fiktiva, dyker också upp. En aktuell tv-serie med icke helt okänd figur hamnar under luppen. Vi avslöjar Shazam-vinnare...OCH sportar upp en sprillans ny tävling! Ta chansen och vinn ett ex av "Jurtjyrkogården" som släpps på blu ray 19/8! Lagom skrämmig underhållning utlovas från Fox Home Entertainment! Vad behöver DU göra den här veckan för att komma över filmgodiset?? In och lyssna!
Å så förstås Veckans VHS med en IKONISK (??) 80-talare! En go rackare!

Sommaren börjar halka in på höst, vi struntar väl i det och myser vidare med det sedvanliga jiddrandet. Och räkna gärna efter hur många gånger Steffo säger "Jack Ryan" på 10 minuter. Kan vara rekord i tjatighets-facket. Just sayin...
Get some!

Missa inte finliret på patreon.com/snackaomfilm!