Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 27, 2024

Säsongsfinal!
Sommarkläder på och examen från säsong 9! Vi avslutar på topp; SYNDABOCKAR på MALTA, tuffa JESSICA ALBA spöar patrask i liten TEXASHÅLA , och så RYSLIGHETER-GALORE i den eviga staden ROM! VECKANS LISTA såklart, och så lite STATS mot slutet! Hur har det gått för oss under vintern/våren?? I...


Jun 20, 2024

Midsommar!
I veckans avsnitt finns dock (nästan) inget lull-gull. Istället tuffa tag och mörker med en HUNDPOJKE, en stissig jakt på Gerard B i ÖKENSANDEN, ett rejält bio-mysrys i märklig TALKSHOW från 70-talet med snygg-snygga och färgglada inredningsdetaljer!
VECKANS LISTA från Fiffi....och så lite TV-TIPS...


Jun 13, 2024

Fullmatat sommaravsnitt!
Blinde Jake, SNABBA RÄVEN BROSNAN, glass i stora lass, dåliga killarna WILL OCH MARTIN I MIAMI, VECKANS LISTA i otroligt uuuutdragen version, Fiffis kärleksförklaring till sitt speciella biopalats, HAJSKRÄCK i Seine!!! Och så viktig info om märklig DOKUMENTÄRFILM!

I Patreon-liret tappar...


Jun 6, 2024

Första avsnittet i JUNI! Hurra för sommaren!
Hurra (?) också för veckans meny; svensktemat gästspelar med flukt på ny SNACKISFILM från (you guessed it) Netflix. Bluray-aktuell BIOPIC om ikonen Bobby M från Jamaica, kan det bli annat än skönt sväng....?
Och så veckans STORA grej, precis när vi trodde att vi...