Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 26, 2018

Årets sista avsnitt, det GYLLENE #172, tittar fram ur mellandagsmyset!
Inga konstigheter. Du får Drogkartellsbrutaliteter, Dansksignerad postapokalyptisk mystik på Netflix....och Snällmysigt biobesök hos en av de där märkliga robotarna från en annan värld...eller var det en bil..eller var det en robot i alla...


Dec 20, 2018

Tåget mot julen stannar till och pytsar ut det rödlackade #171!

Live-sort-of från ett hotellrum i kungliga hufvudstaden ger vi dig en liten julhälsning, där den ena av den dynamiska duon verkar halvligga lite lagom slött bortvänd från mikrofonen...alternativt sitta i en burk och prata. Dessutom har vi varit på...


Dec 12, 2018

Som en Lucia i himmelskt ljus skrider #170 in i ditt medvetande.
Vackrare än en stilla vintermorgon, vänare än den ljuvligaste tärna.
Vi avhandlar snöfall, julbord (i alla varianter), vilken glögg smakar bäst?, och en rackarns spännande ny idé från Holden! Vilken Holden??!

På filmfronten är det dags för...


Dec 5, 2018

Det glittrande #169!
Med det svarta guldet, mammor som förstör julen, bigfoot-sort-of, jävligt många hål, Glenn Close gör Stockholm, nikotin, julpynt, bannlyst julsång, Tompas halvkassa dj-son, Michael Shannon, Spotify-diktatorn Fiffi. 
Och en jädra massa mer! 
Som vanligt alltså. 

Dessutom avslöjas vilka som...


Nov 30, 2018

Glad December!
Vi bjuckar på bonusavsnitt! Bland peppisar och julglögg bjuder vi in till en stunds nördigt quizande, där både film och annat knas får samsas. Ett avsnitt som räcker heeela december.....i väntan på tomten.

OCH, det finns priser på spel också!! Tjosan! Varför inte vinna en maffig julklapp till...