Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 26, 2019

Säsongsavslutning i podden! 
Vi välkomnar sommarledigheten (fast vi försvinner ju inte från din poddkanal, no worries!). I #198 bjuds bla på Veckans Lista om 2018´s SÄMSTA rullar, en REJÄL Hollywooduppföljare, en lurig Netflixare och en märklig svensk, fast ändå internationell, film i det lilla formatet. Givetvis slänger vi in en dos Veckans VHS också. Fattas bara annat. Och som vanligt dillar vi om både ditt och datt och starka känslor, och i ett svagt ögonblick yppas på nytt ordet "skandal"! Hoppsan!
 
Tar du chansen och hoppar med på vår Patreon-sida senast 30/6 och stödjer oss på den eminenta Gran Torino-nivån..är du automatiskt med i vår stora sommar-utlottning! Fina grejer kan vinnas hem! Don´t miss! Förutom snitsiga priser får du också tillgång till smuttigt extramaterial i sommar! Värt varenda spänn!
Läs mer på patreoncom/snackaomfilm!

Nu tar vi lite ledigt med "ordinarie" podd-formatet, och finns istället med dig i sommar via våra sommarspecialare...både här och på Patreon! Missa inte!

Glad Sommar!