Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 20, 2019

Avsnitt 184 sladdar in på perrongen i nästan sista sekunden!
Bär dessutom på en rejäl dunderinfluensa hos en av medlemmarna i redaktionen. Så pass att det ett tag var gränsfall på att klara av leveransen av nytt avsnitt! Hu!
MEN...podden måste ALLTID fram. Det är ju sedan gammalt. Lite lagligt smärtstillande, en rejäl slurk whisky och det gamla hederliga jävlar anamma....så lyckas vi ändå ro ihop röran. Tror vi. Vet vi ju inte än. Men vi hoppas.

Veckans Lista om rullar som blev asbra fast vi inte trodde, Fiffi har kollat Helan och Halvan, eller Stan & Ollie...eller Laurel and Hardy...eller...äh fan vet...lyssna på vad hon tycker istället. Vi spanar in gråskägget Ben Affleck (ja precis) och hans polare på äventyr i Sydamerika i ny Netflix-skapelse.
På måndag 25/3 släpps serietidningsvåldet Overlord på blu ray. Vi har spanat in rullen OCH....har dessutom ett par snajdiga exemplar som Du kan vinna hem till soffan! Vad du behöver göra? (för du måste ju som vanligt göra nåt för grannlåten)....in och lyssna på detaljerna. DET godiset kommer den här veckan från Fox Home Entertainment.

Tja, trots bistra vindar och influensaelände...är alltså nästan allt som vanligt ändå.
Get some!

Och du...glöm inte att hoppa med på patreon.com/snackaomfilm
Ta del av bonusrecensioner och annat filmsnack som du inte kommer att hitta någon annanstans. Du kommer icke att bli besviken.
Over(lord) and out.