Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 16, 2015

Ja vi VEEET. Galet långt avsnitt den här veckan! Men vi har GÄST, och samtalet runt bordet bara flöt på...och flöt ut. Då är ändå nästan EN TIMME bortklippt! Vi lovar! Bland julmust, kaffe och pepparkakor dividerar vi självklart den här veckan om STAR WARS!!
Vilken del är bäst? Vilken suger? Vilken har skämsvarning? Är George Lucas ett snille eller en idiot? Är Jar-Jar...(JA HAN)...egentligen missförstådd?? Vad kommer "nystarten" att betyda för kommande generationer? Och framför allt; hur har rymdsagan påverkat VÅR uppväxt? OCH...är STEFFO den enda i hela världen som sett "The Star Wars Holiday Special" (med betyget 2,5 på IMDb) från 1978!? 
Som bonus får du också en superspäckad list-of-the-week-lista, en FIFFI som agerat värdinna för julbord med...speciella gäster samt ett spännande tips inför julledigheten, serverat rakt upp och ned av vår GÄST! Och se på tusan...dessutom lyckades vi peta in lite JULSKRÄCK också!

Kom igen, ett lagom smackelibang-jiddrande runt bordet så här dagarna före jul! Visst känns det ändå som en trevlig grej att lyssna på..?
Visst?? VISST?!!?