Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 3, 2020

Dags för december!
Vi drar igång julmånaden med sedvanligt snickesnack om allt och inget. På List-fronten spanar vi på barnfilmer som gott skulle kunna få/behöva en nyinspelning, gott om gamla godingar blev det! I soffhörnen har Fiffi gått på bio hemma och hängt en stund med Greta, ja precis. DEN Greta. Steffo hälsar på hos Melissa McCarthy i Seattle när hon "brottas" med en envis AI som hotar att påverka allt och alla. Och visst låter den misstänkt lik James Corden....? Vi tar gemensam rygg på gamle stabile Ron Howard i Netflix-sprillans-nytt drama om en familjs öden i hillbilly-land. Och så var det visst en BOATS också...var ska detta sluta?? Vårt 2000-projekt avslutas med en rulle som innehåller snö, tomtar, en ung Ben Affleck, en rödhårig Charlize Theron och en rackig skurk i form av löjtnant Dan...flåt...Gary Sinise. Samma hippiefrippa dock!

Tja, på det hela en rackarns trevlig stund på redaktionerna i Trånkan och Peking med andra ord. Som det ska vara.
Get some!

Patreon.com/snackaomfilm inbjuder som vanligt till xtramaterial och godsaker som inte hittas någon annanstans! Exklusivt var ordet!